*** *** Водещите вечерни новини на 2 август ***   Виденовата зима, Лукановата

...
***
*** Водещите вечерни новини на 2 август ***
 
Виденовата зима, Лукановата
Коментари Харесай

Водещите новини! Кабинетът предаде властта на служебното правителство. Нинова с остро обръщение към Радев, „скъсващо“ връзката му с БСП


***

*** Водещите вечерни вести на 2 август ***

 

Виденовата зима, Лукановата зима, 3 $ пенсия, мутрите, Прехода… Странно по какъв начин хората изборно не помнят и преувеличават, и драматизират, когато им пасва на интереса. 

***

„ Както виждате на мен президентът е обърнал особено внимание. Не знам с какво съм заслужила цялото държавно управление да бъде наречено " Анти Нинова ". Специално внимание, имам поради господин Стоянов. Аз особено съм удостоена с тази чест да бъда заменена от човек, който съм уволнила. Можеше президентът да прояви повече въображение, да назначи да вземем за пример господин Михайлов от Кинтекс, против него най-малко има две каузи, против господин Стоянов има единствено инспекция ".

„ Но другояче всъщност. Както споделя мъдрият български народ - всяко зло за положително. С дейностите си за 1 час президентът свърши нещо, което аз не можах за 1 година - отвори очите на българските социалисти. Че два пъти използва Българска социалистическа партия, с цел да стане президент и два пъти ги съобщи. Сега най-малко съм спокойна за партията, че знае защо става дума ", приключи някогашният стопански министър.

***

Има един вид политици, които с изключение на да плашат със мраз, апетит и апокалипсис, друго в торбата с трикове нямат. Особено са известни измежду пораженците…

***

Медийна „ стихия в чаша вода “… Има и видео, на което идеално се вижда, че никой никого не държи за ръка, а те се разминават, само че хората избират да имат вяра и без да са видели. Харесва им да има скандал. 

***

„ Опитът за конспирация на персонално равнище с Бориславова и Петков с някакво пояснение на някаква фотография е страхотна вест.

Това демонстрира, че:

- ченгетата нямат информация държавното управление на Петков да е " раздало " милиарди на близки фирми;
- ченгетата нямат информация държавното управление на Петков да е " патило десетки милиони в черни чували " ;
- ченгетата нямат информация държавното управление на Петков да е " изгубило " пътна карта с Газпром;
- ченгетата нямат информация държавното управление на Петков да е построило газопровод на деспот, който му улеснява започването на кървава война;
- ченгетата нямат информация държавното управление на Петков да е унищожило институциите;
- ченгетата нямат нищо...

Да, нямат нищо. Затова ченгетата са освирепели и дебнат всяка сянка на всяка фотография дали не може да се показа като проблем. Защото няма същински проблеми.

На фона на войната, рецесиите, изнудването, диктаторския режим, застоя, разсипаната страна и всичко друго, с което държавното управление на Петков трябваше да се оправя, ченгетата откриха единствено една сянка на една фотография... Страхотно! Респект за такова държавно управление!

Идват избори. Мислете. Гласувайте за бъдещето “.

***

***

Набори на Путин влизат във войната

***

Междувременно, Ева Браун е на несъмнено, топло и уютно

***

Може да се каже „ стартира се! “, само че може и нищо да не значи и китайците да си останат единствено със заплахите… Ще забележим

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР